Αποστολή

Όλες τις παραγγελίες μας τις αποστέλλουμε με την εταιρεία courier. Η αποστολή γίνεται συνήθως την ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παραγγελίας σας (για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα). Η παράδοση των προϊόντων γίνεται την επόμενη μέρα της αποστολής για τα αστικά κέντρα, ενώ για κάποιες ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως και τις 4 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την περίπτωση.

Το κόστος αποστολής για TCS Courier 3,20€, για ΕΛΤΑ Courier 3,30€ και για Courier Center 4,00€ για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού. Στην περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει έξτρα χρέωση για TCS Courier 1,79€, για ΕΛΤΑ Courier 1,90€ και για Courier Center 2,00€.

Αλλαγές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε, εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ηµεροµηνία παραλαβής του και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν. Τα έξοδα αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη και αντιστοιχούν σε 5,00€ μεταφορικά αλλαγής και 1,50€ ποσό αντικαταβολής.. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που προορίζονται για αλλαγή πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.

Σημαντικό: Στα εκπτωτικά προϊόντα ΔΕΝ γίνονται δεκτές οι αλλαγές.
Να σημειωθεί επίσης ότι ΔΕΝ υποστηρίζεται η επιστροφή χρημάτων για κανένα προϊόν.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας έγκαιρα είτε για την αλλαγή είτε για την ακύρωση που επιθυμείτε είτε τηλεφωνικώς στο 2541109603 είτε μέσω email στο info@ellizcloset.gr.