Για την αλλαγή προϊόντων, τα έξοδα επιστροφής και παραλαβής της νέας παραγγελίας επιβαρύνουν τον πελάτη. Η χρέωση για την αλλαγή είναι 6.50€ με αντικαταβολή και 5.00€ με τραπεζική κατάθεση.

Οι αλλαγές γίνονται μόνο για προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, καθώς δεν είναι δυνατή η μερική επιστροφή χρημάτων.

Η διαδικασία αλλαγής πραγματοποιείται με την ταυτόχρονη παραλαβή του νέου προϊόντος και την επιστροφή του παλιού στον Courier, δηλαδή «αλλαγή χέρι με χέρι».

Η αλλαγή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παραλαβής του δέματος.

Στα εκπτωτικά προϊόντα, αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο στο ίδιο προϊόν εφόσον υπάρχει διαθέσιμο νούμερο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το κατάστημα και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους πρέπει να είναι άθικτη, με όλες τις ετικέτες στη θέση τους και να συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. απόδειξη λιανικής).

Επιστροφή χρημάτων δεν υποστηρίζεται.

Βήματα Διαδικασίας Αλλαγής

1. Νέα Παραγγελία: Καταχωρήστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν ως νέα παραγγελία. Τα προϊόντα πρέπει να έχουν ίση ή μεγαλύτερη αξία από την αρχική παραγγελία.

2. Επιλογή Αλλαγής Προϊόντος: Επιλέξτε την επιλογή «Αλλαγή Προϊόντος». Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία της νέας παραγγελίας αντιστοιχούν με αυτά της προηγούμενης.

3. Σχόλια Παραγγελίας: Στα σχόλια, αναφέρετε ότι πρόκειται για αλλαγή, προσδιορίζοντας ποιο προϊόν θέλετε να αλλάξετε. Εάν η αρχική παραγγελία περιλάμβανε περισσότερα από ένα προϊόντα, αναφέρετε συγκεκριμένα το προϊόν που επιθυμείτε να αλλάξετε. Διαφορετικά, η νέα παραγγελία θα θεωρηθεί αυτόνομη.

Με αυτή τη διαδικασία, εξασφαλίζεται η γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αλλαγών σας.